Voor de vooruitdenkers

Voor de vooruitdenkers

Denk vooruit

Ben je een programmamanager, projectleider, adviseur, of vastgoedbeheerder?
…en wil je stappen vooruit zetten richting duurzame warmte in je gemeente, stad, dorp, buurt of gebouw?

Maak nu een vliegende start met TheEarlybirds tooling & methodes!
Je kunt aan de slag met zowel techniek als participatie… we helpen je graag op weg.

Aardgasvrij, complex?

Het is een ingewikkelde opgave. Voor ieder gebouw, voor iedere wijk. Wat moet je kiezen als je zoveel mogelijkheden hebt, als alles van invloed lijkt op alles en er ook nog zoveel verschillende belangen zijn?
Aardgasvrij maken van een gebouw of wijk vraagt om inzicht en een specifiek passende strategie. De rekenmodellen NEST (voor een gebouw) en COLONY (voor de hele wijk) van TheEarlybirds bieden dat concrete inzicht. Met de belangen van de bewoners en gebouweigenaren voorop!

Met onze strategieën:

  • bespaart u op energiekosten,
  • investeert u in de juiste maatregelen,
  • reduceert u kosteneffectief CO2-emissies,
  • komt u tot een soepel warmtetransitieproces.

Ook met ons vooruit?

Guido van Enckevort
Verduurzamer
Gemeente Kaag en Braassem

“COLONY is een geweldig instrument om vanuit bewonersperspectief te zien wat collectieve verwarmingsoplossingen doen ten opzichte van individuele volledig elektrische varianten. Deze aanpak sloot goed aan bij de manier waarop we werken aan de energietransitie in Kaag en Braassem….

Dennis van der Lee
Hoofd wonen & vastgoed
Woningstichting Anna Paulowna

“Voor twee woningtypen stonden alle opties open in onze zoektocht naar de beste toekomst. Dat varieerde van een minimale aanpak, het vervangen van de hele gebouwschil tot vervangende nieuwbouw. TheEarlybirds hebben ons laten zien welke combinatie van investeringen in gebouwschil….

Baktash Ibrahimi,
Adviseur duurzaamheid
Gemeente Zoeterwoude

“De samenwerking met TheEarlybirds verliep erg goed. Vanwege deadlines hadden we binnen zeer korte tijd resultaten nodig, dat werd ook geleverd door TheEarlybirds. De online tool maakt het niet alleen mogelijk dat we in principe iedereen met een browser toegang kunnen geven tot….

René Ploeger
Projectleider
Woningcorporatie Parteon

“Als Parteon staan we voor een ingewikkelde opgave om de Zeeheldenbuurt in Wormerveer weer een toekomst te geven. Met hun modellen hebben TheEarlybirds ons laten zien dat de voorgestelde maatregelen tot verantwoorde en aanvaardbare investeringen zouden leiden. De voorstellen….

Barbara Schildkamp
Manager facilitair en huisvesting
Marente

“Mijn ervaring is dat het verduurzamen van gebouwen een erg complex vraagstuk is. Het wordt daarom veelal vanuit het onderbuikgevoel gedaan, zonder dat er enige cijfermatige onderbouwing aan ten grondslag ligt. TheEarlybirds hebben voor ons een integraal en cijfermatig onderbouwd….

Neem contact met ons op

Wij rekenen en  denken graag met u mee.

0031 631 085 184
info@theearlybirds.nl